Copyright © 2020. All Rights Reserved

ЗАПОЧНА MOVEMBER - МЕСЕЦЪТ НА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ!

6 ноември 2018
ЗАПОЧНА MOVEMBER - МЕСЕЦЪТ НА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ!

Акцентът е върху ранното диагностициране и ефективното лечение на заболявания като рак на простатата и рак на тестисите. Ракът на простатата е вторият най-разпространен рак при мъжете по света. В световен мащаб тази коварна болест убива по 43 мъже на час. Рискът от развитие на рак на простатата се увеличава с възрастта, но това не означава, че това е заболяване, което засяга само възрастните хора. Ако сте над 50 години, препоръчително е веднъж годишно да си направите профилактичен преглед, независимо от това дали имате оплаквания. А ако имате брат или баща с рак на простатата, направете го още на 45 години.

Само през ноември - месецът на мъжкото здраве, купувайки две опаковки „Просталек“, получавате като подарък бестселъра на проф. д-р Тодор Патрашков – „Лечение на простатата. Мъжки полови болести“! Книгата е безценен източник на информация относно болестите на мъжката полова система представя на достъпен език най-разпространените заболявания, както и полезни съвети за тяхната профилактика и лечение.

КОЛКО СЪН НИ Е НЕОБХОДИМ?

Сънят е жизненоважен за нашето физическо и психическо здраве. Но как можем да разберем дали наистина спим добре?

прочети още
Симптоми на хемороидите – ето за какво трябва да внимавате

Един от най-неприятните възможни проблеми без съмнение е свързан с появата на хемороиди. Това усложнение води до истинско неудобство, болки и притеснения, които могат сериозно да понижат качеството на живота ви. Ето защо е от изключителна важност всеки човек, който държи на здравето си, да е поне базово запознат със симптомите, причините за поява и начините за лечение и облекчение на това заболяване.

прочети още
ОТСЛАБНИ ЗДРАВОСЛОВНО И ТРАЙНО!

Петя Раева е бивш народен представител в два парламента. Преди няколко години предизвика фурор с зашеметяващото си отслабване от 36 кг. и описа своята тайна в две книги за отслабване, превърнали се в бестселър. Петя е създател на иновативният продукт за отслабване New Green Line, чиято цел е да подпомогне здравословното отслабване и да се превърне във верен съюзник на всяка жена в борбата с излишните килограми.

прочети още
БЕЗ ХЕМОРОИДИ С 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Хемороидите са неприятни, болезнени и водят след себе си анемия

прочети още