Copyright © 2023. All Rights Reserved

ЗАПОЧНА MOVEMBER - МЕСЕЦЪТ НА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ!

6 ноември 2018
ЗАПОЧНА MOVEMBER - МЕСЕЦЪТ НА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ!

Акцентът е върху ранното диагностициране и ефективното лечение на заболявания като рак на простатата и рак на тестисите. Ракът на простатата е вторият най-разпространен рак при мъжете по света. В световен мащаб тази коварна болест убива по 43 мъже на час. Рискът от развитие на рак на простатата се увеличава с възрастта, но това не означава, че това е заболяване, което засяга само възрастните хора. Ако сте над 50 години, препоръчително е веднъж годишно да си направите профилактичен преглед, независимо от това дали имате оплаквания. А ако имате брат или баща с рак на простатата, направете го още на 45 години.

Само през ноември - месецът на мъжкото здраве, купувайки две опаковки „Просталек“, получавате като подарък бестселъра на проф. д-р Тодор Патрашков – „Лечение на простатата. Мъжки полови болести“! Книгата е безценен източник на информация относно болестите на мъжката полова система представя на достъпен език най-разпространените заболявания, както и полезни съвети за тяхната профилактика и лечение.

КАК КОЛАГЕНЪТ ПОМАГА НА СТАВИТЕ?

Защо приемът на колагенови добавки е от изключително значение за здравето и дълголетието на ставите?

прочети още
10 НАЧИНА ДА СЪБУДИМ ИМУНИТЕТА

В сезона на грипа, вирусите и настинките имунната система на човек е поставена на изпит. Как да направим тялото ни по-устойчиво на вирусите? Може ли да подсилим организма без помощта на лекарствата?

прочети още
ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ НА ОЧИТЕ СИ С 6 ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

„Визиозон“ съдържа всички важни за зрението ви ценни съставки, събрани в една уникална капсула. „Визиозон“ е всичко, от което се нуждаят вашите очи. Лесен за употреба и на достъпна цена. „Визиозон“  връща удоволствието от всичко, което винаги сте обичали да правите.

прочети още