Copyright © 2022. All Rights Reserved

СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

11 юни 2021
СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

Клинично доказано: 1g „Глуцевия“ на ден намалява нивата на кръвната захар и подобрява метаболитните параметри.

 

Какво е „Глуцевия“?

 

 „Глуцевия“ е патентован природен екстракт, добит от семена и плодове на дървото Планински ясен. Различни видове Ясен се използват отдавна в традиционната медицина за редица здравословни проблеми, но френската компания NATUREX®- световен лидер в отглеждането и производството на растителни екстракти-първа прави клинични проучвания и анализи, относно ефикасността на Планинския ясен върху повишените нива на глюкозата, холестерола и триглицеридите. Получените резултати са невероятни, превръщат в световна сензация и така се ражда Glucevia™ („Глуцевия“)-патентован растителен екстракт в помощ на всички с диабетно и преддиабетно състояние, инсулинова резистентност, затлъстяване и чернодробна стеатоза .

В няколко последващи изследвания NATUREX® успява не само да докаже ефикасността и безопасността от употребата на този екстракт, но и да покаже, че той действа на всички видове захари, както сложни, така и прости. Това го отличава от останалите видове продукти, предлагани на пазара, затова той няма аналог. Освен това „Глуцевия“ действа дирекнто върху черния дроб, като му помага да запази здравето си и да изпълнява максимално добре своите функции. Това е изключително важно, защото черният дроб играе ключова роля в хомеостазата на глюкоза и поддържането на здравословното му състояние е част от стратегията за управление на нивата на кръвната захар и липидните показатели.

Билковият екстракт от Планински ясен има способността да подобрява глюкозния толеранс и инсулиновата чувствителност на клетките. Ето защо приемът на „Глуцевия“ може да помогне за предотвратяване на скокове в инсулина, за поддържане на здравословни нива на глюкозата, както и да попречи на развитието на мастни чернодробни заболявания.

 

В България патентованият екстракт „Глуцевия“ се съдържа само и единствено в хранителната добавка „Гликолевел“, която може да се намери свободно в аптечната мрежа, без рецепта.

 

„Гликолевел“ е подходящ за употреба от всички с: диабет тип II, инсулинова резистентност, повишени нива на лошия холестерол и триглицеридите, метаболитни проблеми, затлъстяване, неалкохолна чернодробна стеатоза (омазнен черен дроб). Препоръчителният прием на „Гликолевел“ е по 3 таблетки дневно (по 1 таблетка, приета около 30 минути преди всяко от трите основни хранения). Приемът на „Гликолевел“ не води до хипогликемия и е изключително подходящ за дългосрочна употреба .

 

Гликолевел

„Гликолевел“:

  • Съдейства за балансиране нивата на кръвна захар;
  • Подпомага за намаляването на лошия холестерол и триглицеридите;
  • Подкрепя нормалното кръвно налягане;
  • Подпомага функциите на черния дроб;
  • Благоприятства редуцирането на теглото за сметка на мастната тъкан.
ЗАЩО НИ ПРИВЛИЧАТ ЛОШИТЕ МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА?

Връзките с лоши момчета и момичета носят разнообразни силни усещания, също като игралните машини в казиното. Не знаете кога ще бъдете възнаградени с романтика и в кой момент ви очаква леденостудено наказание. Това води до пристрастяване към токсичната връзка.

прочети още
ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

Освен така важният за заспиването Мелатонин, в „Релаксзон“ се съдържат още две изключително ценни съставки: Магнезий и Гама-аминомаслена киселина /ГАМК/. Магнезият подпомага дейността на централната нервна система, а ГАМК е незаменима аминокиселина, която сваля напрежението и възпрепятства прекомерното изгаряне на нервни клетки.

прочети още