Copyright © 2020. All Rights Reserved

СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

11 юни 2021
СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

Клинично доказано: 1g „Глуцевия“ на ден намалява нивата на кръвната захар и подобрява метаболитните параметри.

 

Какво е „Глуцевия“?

 

 „Глуцевия“ е патентован природен екстракт, добит от семена и плодове на дървото Планински ясен. Различни видове Ясен се използват отдавна в традиционната медицина за редица здравословни проблеми, но френската компания NATUREX®- световен лидер в отглеждането и производството на растителни екстракти-първа прави клинични проучвания и анализи, относно ефикасността на Планинския ясен върху повишените нива на глюкозата, холестерола и триглицеридите. Получените резултати са невероятни, превръщат в световна сензация и така се ражда Glucevia™ („Глуцевия“)-патентован растителен екстракт в помощ на всички с диабетно и преддиабетно състояние, инсулинова резистентност, затлъстяване и чернодробна стеатоза .

В няколко последващи изследвания NATUREX® успява не само да докаже ефикасността и безопасността от употребата на този екстракт, но и да покаже, че той действа на всички видове захари, както сложни, така и прости. Това го отличава от останалите видове продукти, предлагани на пазара, затова той няма аналог. Освен това „Глуцевия“ действа дирекнто върху черния дроб, като му помага да запази здравето си и да изпълнява максимално добре своите функции. Това е изключително важно, защото черният дроб играе ключова роля в хомеостазата на глюкоза и поддържането на здравословното му състояние е част от стратегията за управление на нивата на кръвната захар и липидните показатели.

Билковият екстракт от Планински ясен има способността да подобрява глюкозния толеранс и инсулиновата чувствителност на клетките. Ето защо приемът на „Глуцевия“ може да помогне за предотвратяване на скокове в инсулина, за поддържане на здравословни нива на глюкозата, както и да попречи на развитието на мастни чернодробни заболявания.

 

В България патентованият екстракт „Глуцевия“ се съдържа само и единствено в хранителната добавка „Гликолевел“, която може да се намери свободно в аптечната мрежа, без рецепта.

 

„Гликолевел“ е подходящ за употреба от всички с: диабет тип II, инсулинова резистентност, повишени нива на лошия холестерол и триглицеридите, метаболитни проблеми, затлъстяване, неалкохолна чернодробна стеатоза (омазнен черен дроб). Препоръчителният прием на „Гликолевел“ е по 3 таблетки дневно (по 1 таблетка, приета около 30 минути преди всяко от трите основни хранения). Приемът на „Гликолевел“ не води до хипогликемия и е изключително подходящ за дългосрочна употреба .

 

Гликолевел

„Гликолевел“:

  • Съдейства за балансиране нивата на кръвна захар;
  • Подпомага за намаляването на лошия холестерол и триглицеридите;
  • Подкрепя нормалното кръвно налягане;
  • Подпомага функциите на черния дроб;
  • Благоприятства редуцирането на теглото за сметка на мастната тъкан.
ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

Освен така важният за заспиването Мелатонин, в „Релаксзон“ се съдържат още две изключително ценни съставки: Магнезий и Гама-аминомаслена киселина /ГАМК/. Магнезият подпомага дейността на централната нервна система, а ГАМК е незаменима аминокиселина, която сваля напрежението и възпрепятства прекомерното изгаряне на нервни клетки.

прочети още
БЕЛТЪЧИНИ-ВЕЩЕСТВАТА, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ

Протеините трябва да се приемат ежедневно, тъй като складове и резерви за белтъчини в човешкия организъм няма.

прочети още
КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОЛЕТНАТА УМОРА

Широко разпространено е схващането, че винаги можем да получим всичко необходимо от храната, но това не винаги е напълно вярно. Често тялото ни „скрива“, че нещо му липсва и болестите, и състоянията, свързани с този недостиг, могат да се развият без видими симптоми. Едно от тези състояния е пролетната авитаминоза-нарушаване на нормалните жизнени процеси в организмам поради продължителното отсъствие на един или няколко витамина.

прочети още
КАФЕ НА ГЛАДНО СУТРИН ПРИЧИНЯВА СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ

Спазването на режим на хренене създава възможност за ритмична дейност на храносмилателните органи. Нередовното хранене през различно дълги интервали или пък редовното приемане на различни по количество храни довеждат до нарушаване на ритмиката на отделяне на храносмилателните сокове с произтичащите от това вредни последици.

прочети още