Copyright © 2023. All Rights Reserved

СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

11 юни 2021
СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

Клинично доказано: 1g „Глуцевия“ на ден намалява нивата на кръвната захар и подобрява метаболитните параметри.

 

Какво е „Глуцевия“?

 

 „Глуцевия“ е патентован природен екстракт, добит от семена и плодове на дървото Планински ясен. Различни видове Ясен се използват отдавна в традиционната медицина за редица здравословни проблеми, но френската компания NATUREX®- световен лидер в отглеждането и производството на растителни екстракти-първа прави клинични проучвания и анализи, относно ефикасността на Планинския ясен върху повишените нива на глюкозата, холестерола и триглицеридите. Получените резултати са невероятни, превръщат в световна сензация и така се ражда Glucevia™ („Глуцевия“)-патентован растителен екстракт в помощ на всички с диабетно и преддиабетно състояние, инсулинова резистентност, затлъстяване и чернодробна стеатоза .

В няколко последващи изследвания NATUREX® успява не само да докаже ефикасността и безопасността от употребата на този екстракт, но и да покаже, че той действа на всички видове захари, както сложни, така и прости. Това го отличава от останалите видове продукти, предлагани на пазара, затова той няма аналог. Освен това „Глуцевия“ действа дирекнто върху черния дроб, като му помага да запази здравето си и да изпълнява максимално добре своите функции. Това е изключително важно, защото черният дроб играе ключова роля в хомеостазата на глюкоза и поддържането на здравословното му състояние е част от стратегията за управление на нивата на кръвната захар и липидните показатели.

Билковият екстракт от Планински ясен има способността да подобрява глюкозния толеранс и инсулиновата чувствителност на клетките. Ето защо приемът на „Глуцевия“ може да помогне за предотвратяване на скокове в инсулина, за поддържане на здравословни нива на глюкозата, както и да попречи на развитието на мастни чернодробни заболявания.

 

В България патентованият екстракт „Глуцевия“ се съдържа само и единствено в хранителната добавка „Гликолевел“, която може да се намери свободно в аптечната мрежа, без рецепта.

 

„Гликолевел“ е подходящ за употреба от всички с: диабет тип II, инсулинова резистентност, повишени нива на лошия холестерол и триглицеридите, метаболитни проблеми, затлъстяване, неалкохолна чернодробна стеатоза (омазнен черен дроб). Препоръчителният прием на „Гликолевел“ е по 3 таблетки дневно (по 1 таблетка, приета около 30 минути преди всяко от трите основни хранения). Приемът на „Гликолевел“ не води до хипогликемия и е изключително подходящ за дългосрочна употреба .

 

Гликолевел

„Гликолевел“:

  • Съдейства за балансиране нивата на кръвна захар;
  • Подпомага за намаляването на лошия холестерол и триглицеридите;
  • Подкрепя нормалното кръвно налягане;
  • Подпомага функциите на черния дроб;
  • Благоприятства редуцирането на теглото за сметка на мастната тъкан.
КАК КОЛАГЕНЪТ ПОМАГА НА СТАВИТЕ?

Защо приемът на колагенови добавки е от изключително значение за здравето и дълголетието на ставите?

прочети още
10 НАЧИНА ДА СЪБУДИМ ИМУНИТЕТА

В сезона на грипа, вирусите и настинките имунната система на човек е поставена на изпит. Как да направим тялото ни по-устойчиво на вирусите? Може ли да подсилим организма без помощта на лекарствата?

прочети още
ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ НА ОЧИТЕ СИ С 6 ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

„Визиозон“ съдържа всички важни за зрението ви ценни съставки, събрани в една уникална капсула. „Визиозон“ е всичко, от което се нуждаят вашите очи. Лесен за употреба и на достъпна цена. „Визиозон“  връща удоволствието от всичко, което винаги сте обичали да правите.

прочети още