Copyright © 2023. All Rights Reserved

ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

5 юли 2021
ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

Сънят е важна част от нашето здравословно състояние и не случайно казваме, че „сънят е здраве“. Докато инцидентните недоспивания могат да ни повлияят най-вече на преценката, настроението и концентрацията, хроничната липса на достатъчно сън носи риска от сериозни медицински състояния като хипертония и други сърдечно-съдови болести, диабет, спад в  имунитета и различни психични разстройства.

 

За съжаление в световен мащаб над 30% от хората в активна възраст страдат от някаква форма на безсъние. В България данните са още по-тревожни и не напразно сме една от най-болните нации в света, която е в челните позиции на брой засегнати от хронични болести, сърдечно-съдови заболявания, диабет, депресия и др., именно защото пълноценният сън е ключов за доброто здраве.

 

Причните за безсъние може да са най-различни: повишена тревожност, стрес, странична реакция от прием на медикаменти, менопауза, хормонални нарушения, работа на смени, пътуване с промяна на часовите зони и др. Проблемът се наблюдава при хора от всички възрасти, но е по-често срещан при възрастните над 60 години и засяга с 40% повече жените, отколкото мъжете. Тревожен е обаче фактът, валиден за представителите на силния пол, че системното недоспиване и по-малко от 6 часа сън на едно денонощие влияят негативно на потентността и плодовитостта и дори значително спада броя на произведените жизненоспособни сперматозоиди.

 

Каквато и да е причината за безсънието, едно природно трио, съставено от Мелатонин, Гама-аминомаслена киселина и Магнезий, доказано има силата да помогне на всички засегнати. Иновативната природна формула е вложена във водата за сън „Релаксзон“-продукт, който постигна фамозни успехи и според всички специалисти има голям потенциал да реши проблемите със съня веднъж завинаги и то по един естесвен начин.

 

На какво се дължи успехът на  „Релаксзон“?

  1. Това е натурален продукт в течна форма, създаден под формата на иновативен разтвор, с което се гарантира максималното и бързо усвояване на активните съставки от организма. По този начин се насърчава по-бързото заспиване.
  2. Съдържа висококачествени природни суровини, които благоприятстват отпускането и бързото заспиване по изцяло ествествен и физиологичен начин, без това да води до привикване.
  3. Действа във всички направления, като: сваля нервното напрежение; подпомага заспиването и предотвратява събуждането през нощта. Това осигурява един наистина качествен и пълноценен сън.
  4. Природната течна формула няма нежелани странични реакции и е подходяща за дългосрочна употреба от хора с хронични заболявания.
КАК КОЛАГЕНЪТ ПОМАГА НА СТАВИТЕ?

Защо приемът на колагенови добавки е от изключително значение за здравето и дълголетието на ставите?

прочети още
10 НАЧИНА ДА СЪБУДИМ ИМУНИТЕТА

В сезона на грипа, вирусите и настинките имунната система на човек е поставена на изпит. Как да направим тялото ни по-устойчиво на вирусите? Може ли да подсилим организма без помощта на лекарствата?

прочети още
ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ НА ОЧИТЕ СИ С 6 ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

„Визиозон“ съдържа всички важни за зрението ви ценни съставки, събрани в една уникална капсула. „Визиозон“ е всичко, от което се нуждаят вашите очи. Лесен за употреба и на достъпна цена. „Визиозон“  връща удоволствието от всичко, което винаги сте обичали да правите.

прочети още