Copyright © 2020. All Rights Reserved

ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

5 юли 2021
ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

Сънят е важна част от нашето здравословно състояние и не случайно казваме, че „сънят е здраве“. Докато инцидентните недоспивания могат да ни повлияят най-вече на преценката, настроението и концентрацията, хроничната липса на достатъчно сън носи риска от сериозни медицински състояния като хипертония и други сърдечно-съдови болести, диабет, спад в  имунитета и различни психични разстройства.

 

За съжаление в световен мащаб над 30% от хората в активна възраст страдат от някаква форма на безсъние. В България данните са още по-тревожни и не напразно сме една от най-болните нации в света, която е в челните позиции на брой засегнати от хронични болести, сърдечно-съдови заболявания, диабет, депресия и др., именно защото пълноценният сън е ключов за доброто здраве.

 

Причните за безсъние може да са най-различни: повишена тревожност, стрес, странична реакция от прием на медикаменти, менопауза, хормонални нарушения, работа на смени, пътуване с промяна на часовите зони и др. Проблемът се наблюдава при хора от всички възрасти, но е по-често срещан при възрастните над 60 години и засяга с 40% повече жените, отколкото мъжете. Тревожен е обаче фактът, валиден за представителите на силния пол, че системното недоспиване и по-малко от 6 часа сън на едно денонощие влияят негативно на потентността и плодовитостта и дори значително спада броя на произведените жизненоспособни сперматозоиди.

 

Каквато и да е причината за безсънието, едно природно трио, съставено от Мелатонин, Гама-аминомаслена киселина и Магнезий, доказано има силата да помогне на всички засегнати. Иновативната природна формула е вложена във водата за сън „Релаксзон“-продукт, който постигна фамозни успехи и според всички специалисти има голям потенциал да реши проблемите със съня веднъж завинаги и то по един естесвен начин.

 

На какво се дължи успехът на  „Релаксзон“?

  1. Това е натурален продукт в течна форма, създаден под формата на иновативен разтвор, с което се гарантира максималното и бързо усвояване на активните съставки от организма. По този начин се насърчава по-бързото заспиване.
  2. Съдържа висококачествени природни суровини, които благоприятстват отпускането и бързото заспиване по изцяло ествествен и физиологичен начин, без това да води до привикване.
  3. Действа във всички направления, като: сваля нервното напрежение; подпомага заспиването и предотвратява събуждането през нощта. Това осигурява един наистина качествен и пълноценен сън.
  4. Природната течна формула няма нежелани странични реакции и е подходяща за дългосрочна употреба от хора с хронични заболявания.
БЕЛТЪЧИНИ-ВЕЩЕСТВАТА, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ

Протеините трябва да се приемат ежедневно, тъй като складове и резерви за белтъчини в човешкия организъм няма.

прочети още
СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

Натуралният екстракт „Глуцевия“ доказано намалява кръвната захар и липидните показатели до здравословни нива

прочети още
КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОЛЕТНАТА УМОРА

Широко разпространено е схващането, че винаги можем да получим всичко необходимо от храната, но това не винаги е напълно вярно. Често тялото ни „скрива“, че нещо му липсва и болестите, и състоянията, свързани с този недостиг, могат да се развият без видими симптоми. Едно от тези състояния е пролетната авитаминоза-нарушаване на нормалните жизнени процеси в организмам поради продължителното отсъствие на един или няколко витамина.

прочети още
КАФЕ НА ГЛАДНО СУТРИН ПРИЧИНЯВА СТОМАШНИ ПРОБЛЕМИ

Спазването на режим на хренене създава възможност за ритмична дейност на храносмилателните органи. Нередовното хранене през различно дълги интервали или пък редовното приемане на различни по количество храни довеждат до нарушаване на ритмиката на отделяне на храносмилателните сокове с произтичащите от това вредни последици.

прочети още