Copyright © 2023. All Rights Reserved

НЯКОЛКО ЦЕННИ СЪВЕТА ЗА ЗДРАВА ПРОСТАТА

26 май 2022
НЯКОЛКО ЦЕННИ СЪВЕТА ЗА ЗДРАВА ПРОСТАТА

Наричат простатата второто сърце на мъжете. И това въобще не е случайно. Тази мъничка жлеза има важна роля.

Простатата е жлезист орган, разположен под пикочния мехур и пред ректума (правото черво). Началната част на пикочния канал минава през самата простатна жлеза, затова увеличената простата води до затруднение в уринирането (притиска и намалява просвета на уретрата). За съжаление с годините простатата започва да атрофира и се появяват проблеми с уринирането.

Нормално простатата при млад мъж е с размерите на кестен. След 35-40-годишна възраст тя постепенно започва да нараства, като в определен момент се появяват проблеми с уринирането. Според различни статистики, възпалението или увеличаването на простата се наблюдава при 60 до 80 процента от мъжете по света.

С увеличаването си простатната жлеза започва да притиска уретрата (каналчето, което отвежда урината) и да затруднява изпразването на пикочния мехур. Първата голяма група симптоми се дължат именно на тези промени...

 

Симптомите, които трябва да ви стреснат:

  • трудно уринирате;
  • наблюдавате слаба струя;
  • след като сте били в тоалетната, все още имате чувството, че пикочният ви мехур е пълен;
  • болката от ден на ден става все по-неприятна и силна, може да се премести дори към крака или ниско долу в корема и струята е слаба;
  • ставате често нощем, заради усещането, че ви се ходи до тоалетна.
  •  

Реално става въпрос за състояние, което се среща при почти всички възрастни мъже. Този процес е пряко свързан със стареенето и с наличието на мъжки хормони в тялото, казват уролозите.

Не се притеснявайте. Решение има!

 

Няколко ценни съвета от специалистите:

Движете се. Разходката с приятели в парка, когато не вали, е от голяма полза. както за психическото, така и за физическото ви здраве.

Вместо кафе, пийте чай. Избягвайте лютите храни.

Наблюдавайте сигналите, които тялото ви дава. И при най-малкият проблем -реагирайте.

 

Вземете „Просталек“. Това е "вълшебното" средство за здрава простата, което ще ви накара отново да се чувствате мъж в пълния смисъл на думата - да издържите идвете полувремена на мача по телевизията или цялата партия шах със съседа, без да притичвате до тоалетната през пет минути, усмихвайки се извинително.

 

„Просталек“ е хранителна добавка, с изцяло натурален състав.

 

Билките, витамините и другите ценни съставки в „Просталек“ работят за вашето здраве и ви спестяват куп главоболия.

 

Най-доброто лечение е профилактиката. Не чакайте да се появи болка или неразположение и проблемът да се превърне в хроничен. Вашето здраве е във вашите собствени ръце. И в тази малка опаковка, която ще Ви върне съня и отново ще Ви направи щастлив мъж. Заслужавате най-доброто. А „Просталек“ Ви го дава. Животът е прекрасен, когато Просталек“ е Ваш партньор. Купете го сега, за да сте спокойни и и сигурни за своето бъдеще. Насладете се на времето, прекарано с внуците, приятелите и роднините без неприятни усещания и страх!

КАК КОЛАГЕНЪТ ПОМАГА НА СТАВИТЕ?

Защо приемът на колагенови добавки е от изключително значение за здравето и дълголетието на ставите?

прочети още
10 НАЧИНА ДА СЪБУДИМ ИМУНИТЕТА

В сезона на грипа, вирусите и настинките имунната система на човек е поставена на изпит. Как да направим тялото ни по-устойчиво на вирусите? Може ли да подсилим организма без помощта на лекарствата?

прочети още
ПОДАРЕТЕ ЗДРАВЕ НА ОЧИТЕ СИ С 6 ПРИРОДНИ СЪСТАВКИ

„Визиозон“ съдържа всички важни за зрението ви ценни съставки, събрани в една уникална капсула. „Визиозон“ е всичко, от което се нуждаят вашите очи. Лесен за употреба и на достъпна цена. „Визиозон“  връща удоволствието от всичко, което винаги сте обичали да правите.

прочети още