Copyright © 2019. All Rights Reserved

ОТСЛАБНИ ЗДРАВОСЛОВНО И ТРАЙНО!

21 януари 2019
ОТСЛАБНИ ЗДРАВОСЛОВНО И ТРАЙНО!

Истината е, че през годините съм опитвала много продукти за отслабване, като резултатите обикновено бяха минимални. Искаше ми се да съществува нещо наистина стойностно и тогава ми хрумна, че мога и сама да го създам. New Green Line е истински качествена добавка, изцяло натурална и действа много по-бързо от останалите продукти на пазара. Продуктът съдържа всички необходими съставки за отслабване и действа комплексно върху организма. Няма начин да го пиете и да не отслабнете!

New green line сбъдва мечти и променя съдби с вълшебната формула за отслабване! Хранителна добавка, която спомага за потискане на глада, увеличаване на метаболизма и изгарянето на мазнините. Удивителното е, че докато Ви помага да сваляте килограми Ви зарежда с енергия. Уникалният продукт е с иновативна формула и изцяло натурални продукти.Той съдържа естествени люти чушки - кайен, които работят ефективно за вашата невероятно добра форма, заедно със зелено кафе, челен чай, артишок, африканско манго и др. Всички ни оказаха доверие и отслабнаха здравословно! И най – вече трайно!

New Green Line е под формата на прахчета,които се смесват с вода. По този начин организмът асимилира съставките много по-лесно, отколкото, ако се приемат под формата на таблетки, например.И най-важното е, че всички съставки са с доказан произход и отговарят на световните стандарти за качество. 

Пригответе се за един наистина уникалнен подарък:нПЪРВИТЕ 100 ПОРЪЧАЛИ NEW GREEN LINE 60 сашета ОНЛАЙН ИЛИ ПО ТЕЛЕФОНА ЩЕ ПОЛУЧАТ НЕВЕРОЯТНИЯ ПОДАРЪК: 30-ДНЕВЕН ХРАНИТЕЛЕН РЕЖИМ, ИЗГОТВЕН ЛИЧНО ОТ ПЕТЯ РАЕВА!

КОЛКО СЪН НИ Е НЕОБХОДИМ?

Сънят е жизненоважен за нашето физическо и психическо здраве. Но как можем да разберем дали наистина спим добре?

прочети още
Симптоми на хемороидите – ето за какво трябва да внимавате

Един от най-неприятните възможни проблеми без съмнение е свързан с появата на хемороиди. Това усложнение води до истинско неудобство, болки и притеснения, които могат сериозно да понижат качеството на живота ви. Ето защо е от изключителна важност всеки човек, който държи на здравето си, да е поне базово запознат със симптомите, причините за поява и начините за лечение и облекчение на това заболяване.

прочети още
БЕЗ ХЕМОРОИДИ С 5 ЛЕСНИ СТЪПКИ

Хемороидите са неприятни, болезнени и водят след себе си анемия

прочети още
ЗАПОЧНА MOVEMBER - МЕСЕЦЪТ НА МЪЖКОТО ЗДРАВЕ!

За поредна година, мъжете от целия свят ще бъдат призовани да си пуснат и поддържат своя мустак през целия месец ноември. Целта е по този начин да се обърне внимание на проблемите на т.нар. "мъжко здраве" и болестите, от които загиват хиляди мъже годишно. Ранната диагностика е единственото средство за успешното лечение. За да насочи вниманието на мъжете и на обществото към тези заболявания, група ентусиасти създават международното движение, наречено Movember /“mo“ – мустак и „November“ – месец ноември на англ. език, който поради този факт е провъзгласен за месец на мъжкото здраве/. Целта на движението е да се „промени лицето на мъжкото здраве“ и да има информираност за мъжките здравословни проблеми.

прочети още
ЗАЕДНО ЗА ПРЕВЕНЦИЯ НА ДИАБЕТА

Екип на Зона Фарма се включи в благотворителна инициатива по повод световния ден за борба с диабета. За целта беше пребоядисана и освежена градинката пред УМБАЛ “Царица Йоана“- ИСУЛ и беше залесена с дръвчета от вида Планински ясен.

прочети още