Copyright © 2020. All Rights Reserved

3 МЪЖКИ БИЛКИ ПРИ СЕКСУАЛНИ СМУЩЕНИЯ

15 февруари 2021
3 МЪЖКИ БИЛКИ ПРИ СЕКСУАЛНИ СМУЩЕНИЯ

Проблемите в леглото винаги са били тема табу и за съжаление срамът и неудобството, които човек изпитва при търсете на помощ, още не могат да бъдат надживени. Ето защо дори и днес, когато живеем в модерни времена, често и най-малките сексуални разстройства остават като дълбоко пазена тайна в съзнанието на засегнатите. Половата немощ е като рана под коричка-скрита за другите, но не и за нейния притежател. Рана, която не само не зараства, а боли силно и при най-слабото докосване. Преждевременната еякулация, намаленото либидо, трудното постигане и поддържане на ерекция, кратката продължителност на акта-това са често срещани проблеми, които се появяват в живота на всеки трети мъж над 40 години. Не са малко случаите, при които има подобни оплаквания и от по-млади мъже.

Много билки показват потенциал да бъдат ефективни за подобряване на сексуалните функции при мъжете. Но сред всички лечебни растения се открояват 3, които със своята мощ могат да помогнат на всеки мъж, независимо от възрастта, който изпитва затруднения в осъщестяването на качествен полов акт.

1. Бабини зъби

Растението е с малки жълти цветчета и се среща по целия свят. Изследвания показват, че при по-продължителна употреба, билката може да повиши сексуалното желание и възбудата и да помогне на мъже с еректилна дисфункция.

 

2. Магарешки трън

Растението е широкоразпространено из целия свят и се използва като природен афродизиак. Магарешкият трън има изключително полезно действие върху сърдечно-съдовата и пикочно-половата системи. Редовният прием на билката води до повишаване на потентността, удължаване на ерекцията и забавяне на еякулацията.

 

3. Женшен

Наричан още „Царят на всички билки“, защото неговата употреба води до повишаване на общото благосъстояние на организма. Женшенът е известен и като силен афродизиак, не рядко може да го срещнете и под името „мъжки корен“, използва се при сексуална дисфункция, както и за подобряване на сексуалното поведение в традиционните китайски медицински практики. Установено, че женшенът подобрява качеството на сперматозоидите и броят на здрави индивиди. Съставките му влияят на гладката мускулатура и подкрепят еректилната способност.

 

Мощното билково трио – бабини зъби, магарешки бодил и женшен плюс още ценни витамини и аминокиселини, се съдържат в продукта „Ероген, който е подходяща природна терапия за насърчаване на сексуалните функции за мъже от всяка възраст

ПРИРОДНО ТРИО ПЕЧЕЛИ БИТКАТА С БЕЗСЪНИЕТО

Освен така важният за заспиването Мелатонин, в „Релаксзон“ се съдържат още две изключително ценни съставки: Магнезий и Гама-аминомаслена киселина /ГАМК/. Магнезият подпомага дейността на централната нервна система, а ГАМК е незаменима аминокиселина, която сваля напрежението и възпрепятства прекомерното изгаряне на нервни клетки.

прочети още
БЕЛТЪЧИНИ-ВЕЩЕСТВАТА, БЕЗ КОИТО НЕ МОЖЕМ

Протеините трябва да се приемат ежедневно, тъй като складове и резерви за белтъчини в човешкия организъм няма.

прочети още
СВЕТОВНА ИНОВАЦИЯ В ПРЕДОТВРАТЯВАНЕТО И КОНТРОЛА НАД ДИАБЕТА

Натуралният екстракт „Глуцевия“ доказано намалява кръвната захар и липидните показатели до здравословни нива

прочети още
КАК ДА СЕ СПРАВИМ С ПРОЛЕТНАТА УМОРА

Широко разпространено е схващането, че винаги можем да получим всичко необходимо от храната, но това не винаги е напълно вярно. Често тялото ни „скрива“, че нещо му липсва и болестите, и състоянията, свързани с този недостиг, могат да се развият без видими симптоми. Едно от тези състояния е пролетната авитаминоза-нарушаване на нормалните жизнени процеси в организмам поради продължителното отсъствие на един или няколко витамина.

прочети още