Copyright © 2020. All Rights Reserved

3 МЪЖКИ БИЛКИ ПРИ СЕКСУАЛНИ СМУЩЕНИЯ

15 февруари 2021
3 МЪЖКИ БИЛКИ ПРИ СЕКСУАЛНИ СМУЩЕНИЯ

Проблемите в леглото винаги са били тема табу и за съжаление срамът и неудобството, които човек изпитва при търсете на помощ, още не могат да бъдат надживени. Ето защо дори и днес, когато живеем в модерни времена, често и най-малките сексуални разстройства остават като дълбоко пазена тайна в съзнанието на засегнатите. Половата немощ е като рана под коричка-скрита за другите, но не и за нейния притежател. Рана, която не само не зараства, а боли силно и при най-слабото докосване. Преждевременната еякулация, намаленото либидо, трудното постигане и поддържане на ерекция, кратката продължителност на акта-това са често срещани проблеми, които се появяват в живота на всеки трети мъж над 40 години. Не са малко случаите, при които има подобни оплаквания и от по-млади мъже.

Много билки показват потенциал да бъдат ефективни за подобряване на сексуалните функции при мъжете. Но сред всички лечебни растения се открояват 3, които със своята мощ могат да помогнат на всеки мъж, независимо от възрастта, който изпитва затруднения в осъщестяването на качествен полов акт.

1. Бабини зъби

Растението е с малки жълти цветчета и се среща по целия свят. Изследвания показват, че при по-продължителна употреба, билката може да повиши сексуалното желание и възбудата и да помогне на мъже с еректилна дисфункция.

 

2. Магарешки трън

Растението е широкоразпространено из целия свят и се използва като природен афродизиак. Магарешкият трън има изключително полезно действие върху сърдечно-съдовата и пикочно-половата системи. Редовният прием на билката води до повишаване на потентността, удължаване на ерекцията и забавяне на еякулацията.

 

3. Женшен

Наричан още „Царят на всички билки“, защото неговата употреба води до повишаване на общото благосъстояние на организма. Женшенът е известен и като силен афродизиак, не рядко може да го срещнете и под името „мъжки корен“, използва се при сексуална дисфункция, както и за подобряване на сексуалното поведение в традиционните китайски медицински практики. Установено, че женшенът подобрява качеството на сперматозоидите и броят на здрави индивиди. Съставките му влияят на гладката мускулатура и подкрепят еректилната способност.

 

Мощното билково трио – бабини зъби, магарешки бодил и женшен плюс още ценни витамини и аминокиселини, се съдържат в продукта „Ероген, който е подходяща природна терапия за насърчаване на сексуалните функции за мъже от всяка възраст

12 СТЪПКИ, ВОДЕЩИ ОТ ТРЕВОЖНОСТ КЪМ БЛАГОДЕНСТВИЕ

Тези 12 стъпки или част от тях ще ви помогнат да преминете от тревожността и депресията към благоденствието. До колко ще бъде успешен преходът, зависи от самите вас, но сигурното е, че вие ще извлечете ползи от всяка една от тези стъпки.

прочети още
КОЛКО СЪН НИ Е НЕОБХОДИМ?

Сънят е жизненоважен за нашето физическо и психическо здраве. Но как можем да разберем дали наистина спим добре?

прочети още
Симптоми на хемороидите – ето за какво трябва да внимавате

Един от най-неприятните възможни проблеми без съмнение е свързан с появата на хемороиди. Това усложнение води до истинско неудобство, болки и притеснения, които могат сериозно да понижат качеството на живота ви. Ето защо е от изключителна важност всеки човек, който държи на здравето си, да е поне базово запознат със симптомите, причините за поява и начините за лечение и облекчение на това заболяване.

прочети още
ОТСЛАБНИ ЗДРАВОСЛОВНО И ТРАЙНО!

Петя Раева е бивш народен представител в два парламента. Преди няколко години предизвика фурор с зашеметяващото си отслабване от 36 кг. и описа своята тайна в две книги за отслабване, превърнали се в бестселър. Петя е създател на иновативният продукт за отслабване New Green Line, чиято цел е да подпомогне здравословното отслабване и да се превърне във верен съюзник на всяка жена в борбата с излишните килограми.

прочети още