Copyright © 2023. All Rights Reserved

СТАВЕКС

9,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ставекс е иновативна формула за поддържане здравето на Вашите стави и сухожилия. Ставекс е достъпен продукт, съчетал всички необходими съставки, които благоприятстват движението. Ставекс поддържа здравето на ставите, като подпомага техните механични свойсвтва и издръжливост.

 

 

Състав
Доставка
Състав

СЪСТВА: За 1 таблетка - максимален дневен прием

Глюкозамин сулфат

700 mg

Хондроитин сулфат

100 mg

Метилсулфонилметан /МСМ/

100 mg

Босвелия – екстр.

(Boswellia serrata – extr.; 65% босвелиеви киселини)

   46 mg

Хиалуронова киселина

3,0 mg

Натриев борат

1,0 mg

 

 

Глюкозамин – основна компонента на ставния хрущял, ставните връзки и сухожилията. Организмът го синтезира сам от глюкоза и аминокиселината глутамат. С възрастта, способността за естественото му производство от организма рязко намалява, затова приемът му като добавка е препоръчителен.

 

Хондроитин- най-важната съставка на съединителната тъкан. Подкрепя здравето на сухожилията и ставите.

 

МСМ – естествен източник на органична сяра за производството на аминокиселините серин, метионин и серотонин. Участва в образуването на хрущял и колаген.

 

Босвелия /индийски тамян/ - подкрепя добрата подвижност и гъвкавост на ставите, оказва благоприятен ефект върху съединителната тъкан, стимулира кръвообращението.

 

Хиалуронова киселина – основна съставна част на съединителната тъкан. Притежава уникалната способност  да привлича и задържа водата и да възстановява ставната течност /синовиалната течност в ставите/. Участва в състава на ставния хрущял, като спомага за неговата гъвкавост и еластичност.

 

Натриев борат – източник на микроелемента Бор, който има отношение към здравето на ставите и костите, като защитава от износване ставните хрущяли. Липсата на микроелемента Бор, може да доведе до загуба на костна маса.

 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Препоръчителна дневна доза: 1 таблетка дневно. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!