Copyright © 2023. All Rights Reserved

ЦИСТОХЕЛП

13,20 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Цистохелп е ефективна хранителна добавка, която бързо и трайно облекчава симпотимите на болка и дискомфрот, причинени от цистит. Цистохелп допринася за поддържане на здрави пикочни пътища и подпомага прочистването на уринарния тракт. Концентрираният екстракт от северноамериканска червена боровинка не позволява бактериите да се прикрепят към пикочните пътища, а вложените растителни екстракти от Полски хвощ и Глухарче засилват отделянето на урина, която извежда причинителите на цистит вън от организма.

 

 

Състав
Доставка
Състав

СЪСТАВ: За 1 капсула/ 2 капсули - максимален дневен прием

Състав

За 1 капсула

За 2 капсули

Полски хвощ - стрък (Hb. Equiseti arvensis, extr.)

200 mg

400 mg

Глухарче - корен (Rad. Taraxci officinalis, extr.)

100 mg

200 mg

CystiCran ™ - Стандартизиран патентован екстракт от червена боровинка с 40% проантоцианидини тип А

(Vaccinium macrocarpon; 40% PAC's)

90 mg

/36 mg PAC's/

180 mg

/72 mg PAC's/

 

Екстракт от Полски хвощ-стрък - притежава силно диуретично действие. Насърчава отделянето на урина, без загуба на ценни микроелементи.

 

Глухарче - корен - източник на горчиви вещества, които подкрепят ефикасността на функциите за детоксикация на организма и притежава силно диуретично действие.

 

Червена боровинка - екстракт, 40% проантоцианидини - CystiCran® - стандартизиран патентован екстаркт от американска червена боровинка, съдържащ гарантирано количество проантоцианидини тип А (PAC's), необходими за поддържане здравето на уринарния тракт. Активните вещества в екстракта не позволяват прикрепването на бактериите по стените на пикочните пътища. Екстрактът от червена боровинка притежава също мощно антиоксидантно действие.

 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Хранителната добавка се приема преди хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недопстъпно за малки деца място.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При съответна алергия. Не се препоръчва за малки деца, бременни и кърмещи жени.

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!