Copyright © 2019. All Rights Reserved

АНСИОДЕП

15,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Ансиодеп е революционна хранителна добавка, която благоприятства функциите на нервната система. Ансиодеп спомага за премахване на тревожността и напрежението, действа релаксиращо и подпомага заспиването. Ансиодеп не води до зависимост, сънливост, замаяност, отпусност и може да се комбинира с други медикаменти. Ансиодеп е изцяло натурален продукт, който се грижи за Вашето психично здраве!

Състав
Доставка
Състав

Африканска Грифония - семена

( Griffonia simplictofolia DC Baill) 10% 5 HTP

150 mg

15 mg

300 mg

30 mg

Калифорнийски мак

(Eschscholzia californica Cham.) 0.20 % протопин

100 mg

0.20 mg

200 mg

0.40 mg

Ашваганда ( Withania somnifera (L.) Dunal.)

5% витанолиди

50 mg

2.5 mg

100 mg

5 mg

Глицин

10 mg

20 mg

Витамин B6

1 mg

2 mg

 

Африканска грифония - в семената и се съдържат голямо количество 5-Хидрокси триптофан. Тази аминокиселина е предшественик на така важния серотонин и е отговорна за подкрепата на доброто настроение, балансиране на емоциите и апетита и спокоен сън.

 

Калифорнийски мак - поддържа нормалното функциониране на централната нервна система. Съдържащият се алкалоид протопин има успокояващо, противовъзпалително и хипотензивно действие, като оказва благоприятен ефект  при нервна възбудимост, безпокойствие, тревожност и безсъние.

 

Ашваганда или така наречения индийски женшен, съдържа основно алкалоиди и стероиднилактони, от които предимно витанолиди.  Те оказват благоприятно въздействие върху централната нервна система, ендокринната и сърдечно-съдовата система. Индийският женшен се използва като антиоксидант, адаптоген, има антистресов и подмладяващ ефект. Подкрепя физическото и ментално здраве.

 

Глицинът е заменима аминокиселина с много ценни качества. Тя подпомага нормалното функциониране на централната нервна система, подкрепя качествения сън, спомага за понижаване на умората, има изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

 

Витамин В6 подпомага нормалното функциониране на нервната система и допринася за намаляване на чувството на отпадналост и умора при стрес.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА:

Препоръчителна дневна доза: по 2 капсули дневно, приети между храненията. За подобряване на съня, вземете 2 капсули АНСИОДЕП вечер, 1 час преди сън. Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При съответна алергия. Да не се използва от бременни и кърмещи жени.

 

СЪХРАНЕНИЕ: На сухо и хладно място, далеч от преки източници на светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Доставка

Доставката е безплатна за цялата страна и се извършва от куриерска компания "Рапидо".