Copyright © 2023. All Rights Reserved

MENTAL ZONE®

16,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

„Менталзон“ е комплексно действащ натурален микс, ефективен при симптоми на тревожност, депресия, паник атаки, стрес и разстройство на съня. Съдържащите се в „Менталзон“ висококачествени екстракти от Маточина и Глог имат успокояващо действие, а добавените Глицин и Витамин В6 зареждат организма с тонус и енергия.

Състав
Доставка
Състав

Състав

За 1 капсула

Максимален дневен прием:

% от ХРС*
Маточина (Mellissa officinalis, extr.) 200 mg -
Глог (Crataegus monogyna) 50 mg -
Глицин 40 mg -
Витaмин В6 2 mg 143%

 

* Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011

 

Маточина

Билка, която традиционно се използва за подобряване на настроението и когнитивните функции. Успешно повлиява симптомите на стрес и тревожност и допринася за отпускане, релаксация и повишаване на настроението.

Глог

Съдейства за намаляване високите нива на тревожност, повлиява положително депресията, подпомага съня и има изключително благоприятно действие върху сърдечно-съдовата система.

Глицин

Важна аминокиселина в човешкия организъм, която подкрепя нормалната функция на нервната система. Глицинът съдейства за смекчаване на тревожността, паниката и чувството на прекомерна възбуда.

Витамин В6

Недостигът на Витамин В6 може да повлияе негативно на настроението и често допринася за възникване на депресия, тревожност и раздразнителност. Витамин В6  B6 участва в производството на няколко невротрансмитера, като серотонин и гама-аминомаслена киселина (GABA). И серотонинът, и GABA помагат за контролиране на тревожността, депресията и чувството на болка.

 

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Препоръчителна дневна доза: 1 капсула дневно, приети с храната.

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Съхранениe на сухо и защитено от слънце място. Да се пази от деца!

 

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: При съответна алергия. Да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени.

 

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!