Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ф14+ течни сашета х 30 бр

59,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Отделете един момент и се запознайте с най-новата разработка в биотехнологичните среди – F14+“. Специалният колагенов еликсир съдържа 100 % чисти колагенови пептиди, съдържащи 18 ценни аминокиселини с високо качество и бърза абсорбция.

Не прекарвайте още един ден от живота си в плен на болките и сковаността в ставите. Всичко, от което се нуждаете е навременна терапия с “F14+”. Сензационният продукт е единствен по рода си: съдържа най-голямо количество Колаген от всички предлагани продукти до момента.

Благодарение на “F14+”, ще забравите за болките и дискомфорта в костите и ставите, ще се радвате на подвижност и жизненост.

Състав
Доставка
Състав

Течната формула на “F14+” се абсорбира от организма бързо, не натоварва стомаха и осигурява максимална усвояемост и скоростно транспортиране на активните съставки. Така до тъканите и засегнатите от дегенеративните изменения участъци в най-кратък срок достигат ценни вещества, който навлизайки в структурните влакна, дълбоко подхранват и подпомагат както силата и еластичността на ставните връзки, така и здравината на костите.

Само 1 саше „F14+“ дневно осигурява максимална подкрепа за костите и ставите от невероятните 14 000 mg Хидролизиран Колаген с най-високо качество.

Състав

За 1 саше:

Максимален

дневен прием

Хидролизиран Колаген Тип II

14 000 mg

Глюкозамин сулфат

200 mg

Калциев цитрат

200 mg

Цинков цитрат

50 mg

Витамин D3

5 µg

F14+е изумително ефикасен, поради течната си форма. В опаковката се съдържат 30 бр. течни сашета, които са с приятен цитрусов вкус и се приемат самостоятелно или разтворени във вода или сок.

 

  • БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО
  • СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ
  • БЪРЗ ЕФЕКТ

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!