Copyright © 2023. All Rights Reserved

Ф14+

56,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Отделете един момент и се запознайте с най-новата разработка в Биотехнологичните среди – F14+“. Специалният колагенов еликсир съдържа 100 % чисти колагенови пептиди, съдържащи 18 ценни аминокиселини с високо качество и бърза абсорбция.

Не прекарвайте още един ден от живота си в плен на болките и сковаността в ставите. Всичко, от което се нуждаете е навременна терапия с “F14+”. Сензационният продукт е единствен по рода си: съдържа най-голямо количество Колаген от всички предлагани продукти до момента.

Благодарение на “F14+”, ще забравите за болките и дискомфорта в костите и ставите, ще се радвате на подвижност и жизненост.

Течната формула на “F14+” се абсорбира от организма бързо, не натоварва стомаха и осигурява максимална усвояемост и скоростно транспортиране на активните съставки. Така до тъканите и засегнатите от дегенеративните изменения участъци в най-кратък срок достигат ценни вещества, който навлизайки в структурните влакна, дълбоко подхранват и подпомагат както силата и еластичността на ставните връзки, така и здравината на костите.

 

 Приемът на иновативната хранителна добавка помага за увеличаване на изграждащите кости клетки (остеобласти) и намаляване на клетките за разграждане на костите (остеокласти). Той също така помага за изграждането на структурата на костната матрица, която е частично образувана от колаген. 

Добре е да знаете, че F14+  може да се приема заедно с всяко предписано лекарство и няма странични ефекти. Това носи пълно спокойствие особено на възрастните хора, приемащи обикновено по една шепа хапчета.

F14+  се предлага в две разновидности:

                     Бутилка               Кутия със сашета

Количество: 1000 ml               30 Бр. течни сашета

Период:        30 дни                 30 дни

 

Двете форми на продукта са напълно идентични и нямат разлика в състава и количеството на активните съставки.

Състав
Доставка
Състав

Състав

35 мл

Максимален

дневен прием

Хидролизиран Колаген Тип II

14 000 mg

Глюкозамин сулфат

200 mg

Калциев цитрат

200 mg

Цинков цитрат

50 mg

Витамин D3

5 µg

 

БЕЗКОМПРОМИСНО КАЧЕСТВО

СИГУРНИ РЕЗУЛТАТИ

БЪРЗ ЕФЕКТ

Продуктът разполага с мерителна чашка, която гарантира приемането на точното количество активни вещества дневно. Продуктът е без захар и може да се използва от диабетици.

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!