Copyright © 2023. All Rights Reserved

ТУРМАЛИНОВИ МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ "ЧУДО"

22,50 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Забравете за болките в костите и ставите! Вземете наколенките чудо и се погрижете за здравето си.

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

  • Ефективно подобряват кръвообращението
  • Облекчават умората на мускулите на коляното
  • Засилват метаболизма
Състав
Доставка
Състав

Кутията съдържа 1 бр. турмалинова магнитна наколенка "Чудо".

 

Наколенките поддържат коленета и стабилизират динамиката на тялото. Предназначени за превантивна грижа и подпомагане на състоянието при болки в областта на колената, бедрата и прасците, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци, артрози и разтегнати коленни връзки.

Ефективно се прилагат за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания.

Турмалиновите наколенки с магнитна енергия използват нанофункционален керамичен прах, който освобождава топлина, когато се стимулира от телесната температура.

Далечният инфрачервен анион прониква дълбоко в кожата и насърчава движението на кръвта при увеличаване на топлинната енергия. Циркулирайки, клетките се активират, засилват метаболизма на тялото, регулират нервната система, стимулират ендокринната система и облекчават болката при артрит и други болезнени състояния в костите и ставите.

Наколенките са универсални и могат да се използват както от мъже, така и от жени.

Преди слагането на наколенките, като всеки турмалинов апликатор, е необхоидмо леко да се намокрят с влажна салфетка откъм вътрешната светла страна и след това да се сложат. Фиксират се непосредствено върху коленете. След 10-15 минути се появява осезаемо усещане за топлина. В зависимост от индивидуалното състояние на организма, може да се регулира продължителността на използване на наколенките - 30 минути до 8 часа.

Ако след началото на ползването им се усеща прекомерно загряване, това е нормална реакция и не причинява никаква вреда за кожата. В този случай се препоръчва наколенките да се свалят за известно време.

Наколенките могат да се използват и без овлажняване с вода - в този случай за получаване усещането за топлина, ще бъде необходимо по-дълго време. Могат да се носят до 8 часа в денонощието, а впоследствие да се слагат и за цяла нощ (при добра поносимост). След сваляне на наколенките, се наблюдават неголеми зачервявания, които изчезват след няколко часа.

 

Поддръжка:

Наколенките се перат само с хладка вода, без употребата на сапуни или други измиващи средства. Не бива да стоят накиснати за повече от 5 минути.

 

 

Противопоказания: Да не се прилагат върху открити рани, при висока температура, засилено кръвотечение и при прием на антикоагулантни лекарства.

Продуктът да не се използва от малки деца, бременни и кърмещи жени.

Доставка

Цената на доставката се заплаща от клиента по стандартната тарифа на куриерска компания Еконт.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!