Copyright © 2023. All Rights Reserved

За нас

За нас

ЗОНА ФАРМА - ЗОНА ЗА ЗДРАВЕ И ДЪЛГОЛЕТИЕ!

Зона Фарма е основана през 2013 година, като компания за производство на продукти за здравето. Стартирахме с производството на Флекс комплекс, която вече е позната и предпочитана марка в грижата за ставите. За няколко години разширихме продуктовата си листа в различни направления: подобряване на метаболизма, здравословно отслабване, мъжко и женско здраве и грижа за ставите. 

Избираме продуктите си, като се основавме на научни доклади на Европейската медицинска агенция. Съветваме се с водещи специалисти по хранене и лекари в съответните терапевтични направления, за да създадем продукт, който най-точно да отговаря на високите изисквания за качество и ефикасност. Производството ни отговаря на стандартите за добра производствена практика /GMP/. Използваме суровини от утвърдени доставчици, които са с доказана ефективност и безопасност в клиничните проучвания. Ние заставаме зад нашите продукти, защото осъществяваме контрол на качеството във всеки един етап от производството. В резултат на това, нашата дейност отговаря на стандартите за качество и удовлетворени клиенти.

 Ние постигаме удовлетворение в нашите клиенти с обслужване и индивидуален подход. Развиваме различни канали за комуникация с желанието да отговорим на търсенето и да бъдем достъпни. Стремим се помогнем на всеки да се възползва от всички възможности за здраве и дълголетие.